auroMT

Biografie...

maz

Hallo, ik ben Marty Zeeman, getrouwd met Sonja en vader van 2 zonen.
Sinds 2000 ben ik gediplomeerd sportmasseur. In de jaren hierna ben ik in aanraking gekomen met Reiki en klankschaal healing. Ik vind het fijn om mijn massages hiermee te combineren. Tijdens een workshop Hotstone massage werd mijn belangstelling voor Quantum Touch gewekt.Samen met mijn zus Toby heb ik in Alkmaar de basic workshops gevolgd en in november 2007 de Core 1 in Amsterdam. Het mooie aan Quantum Touch vind ik dat het zo snel resultaat geeft en altijd een positief effect teweeg brengt. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam vind ik fascinerend. De mogelijkheden zijn oneindig met Quantum Touch en in iedere situatie toepasbaar. Ik wil deze kennis via de workshops overdragen. Het afgelopen jaar heb ik ook 2 paarden behandeld met Quantum Touch en ik verbaas mij nog steeds hoe vol vertrouwen en positief deze dieren hierop hebben gereageerd. Het werken met energie heeft mij altijd getrokken. In 2008 wil ik meer vorm gaan geven aan mijn eigen bedrijf In Balans Westland , zodat ik definitief van mijn passie mijn werk kan maken. Voor dat dit zover is werk ik thuis of op locatie.


toz
Mijn naam is Toby Zeeman.


Al bijna 20 jaar ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Daarnaast ben ik sinds 2004 sportmasseur. Ik geef diverse soorten massages, zoals ontspanningsmassage, voetreflexzonemassage en hot-stonemassage.


Na een cursus Reiki en het lezen van een boek over quantumtheorie kreeg ik een folder onder ogen van Quantum-Touch. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en samen met mijn broer Marty, heb ik de eerste cursus gevolgd bij Yolanda van Rosmalen en Linda Menkhorst. De resultaten waren verrassend.
Al snel volgde een 2e en een 3e cursus. Ook de Core training van Alain en Jody Herriott is super goed bevallen. In november 2007 heb ik zelf een video workshop georganiseerd.


Het is een mooie, nuchtere manier om bij anderen het zelfgenezend vermogen te helpen versnellen en de mogelijkheden zijn eindeloos.
Het is prachtig als je andere mensen de mogelijkheden hiervoor aan mag leren.


Ik vind het fijn om andere mensen te kunnen helpen op deze manier en hoop nog lang als therapeut en instructeur werkzaam te zijn!!